Sto godina Fakulteta strojarstva i brodogradnje

Sto godina Fakulteta strojarstva i brodogradnje

Program obljetnice započinje tradicionalnim »Balom strojara«

Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu od danas slavi 100. obljetnicu postojanja. Tim povodom pripremljen je bogat program koji će se održavati od 8. do 15. studenoga, pod pokroviteljstvom Vlade RH.

Program započinje danas u 19.30 sati tradicionalnim »Balom strojara« u hotelu Esplanade. Središnji dio programa odvijat će se idućeg tjedna, od 11. do 15. studenoga, u auli južne zgrade FSB-a, Ivana Lučića 5.

Na Svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća bit će predstavljen godišnji pregled djelovanja Fakulteta. Najboljim će studentima biti podijeljene nagrade te će se uručiti priznanja djelatnicima koji su doprinijeli radu i ugledu FSB-a.

U FSB-u manifestaciju Dani karijera ove se godine uključio rekordan broj od gotovo 40 prijateljskih tvrtki. Dani karijera službeno počinju u utorak, 12. studenoga u 9.15 sati kada će se prisutnima obratiti ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Marko Pavić i dekan Fakulteta strojarstva i brodogradnje, prof. dr. sc. Dubravko Majetić.

Obilježavanje FSB100 zatvara se 15. studenoga, u Laubi, Prilaz baruna Filipovića 23a, s početkom u 20 sati. Lauba će biti mjesto na kojem će se okupiti zaposlenici FSB-a, studenti, prijatelji i dugogodišnji suradnici Fakulteta, a druženje će potrajati do ranih jutarnjih sati. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni