Stjepan Kožić se šesti put kandidira za župana

Stjepan Kožić se šesti put kandidira za župana

Aktualni župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić ima podršku HDZ-a

Aktualni župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, predsjednik stranke Stjepan Kožić – nezavisna lista (SKNL), najavio je danas u Velikoj Gorici svoju kandidaturu za još jedan mandat župana. Kožića podržava i HDZ, čija su dva člana – Damir Tomljenović iz Vrbovca i Ervin Kolarec iz Velike Gorice, kandidati za zamjenike župana.

»Šesti puta za redom izlazim pred žitelje Zagrebačke županije, ne s brzim rješenjima i obećanjima, već s realiziranim projektima i vizijom budućega razvoja«, poručio je Kožić.

Govoreći o obnovi nakon lanjskih potresa rekao je da da je Županija već osigurala novac za obnovu u skladu sa Zakonom o obnovi nakon zagrebačkog potresa i da je već sanirala većinu oštećenja na školama i zdravstvenim objektima.

»Dok drugi pričaju o velikoj nezaposlenosti, u Zagrebačkoj županiji je 2020. bilo 1500 zaposlenih više nego prethodne godine«, naglasio je. Rekao je i da dolazak brojnih investitora u gospodarske zone opravdavava značajna ulaganja u njihovo infrastrukturno opremanje i da su upravo gospodarske zone bila njegova vizija razvoja prije dvadesetak godina koja je danas postala stvarnost.

Kožić je prokomentirao i ideju da se sjedište županije preseli u Veliku Goricu.

»Županija već odavno nije samo u Zagrebu, već u svakom našem gradu ima ispostave županijskih odjela i većina naših djelatnika radi upravo po našim gradovima i općinama«, rekao je Kožić i dodao da je građanima puno važnije kako se za njih radi, nego gdje je sjedište Županije.

Željko Turk, predsjednik ŽO HDZ-a Zagrebačke županije, i nositelj liste HDZ-a na predstojećim izborima za Skupštinu Zagrebačke županije  poručio je da će se njegova stranka zalagati za ravnomjeran razvoj i još veći standard svih žitelja Zagrebačke županije, (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni