Stiže adrenalinska simulacija „Project Cars“

Stiže adrenalinska simulacija „Project Cars“

Zainteresirani mogu vidjeti na video isječku s YouTubea kako izgleda stvarna vožnju BMW-a na Laguna Seca stazi s lijeve strane i paralelna vožnja na simulaciji s desene. Izumu li se sponzorski detalji, doživljaj je gotovo identičan

Tvrtka Slightly Mad Studios priprema Project Cars, računalnu trkačku simulaciju nove generacije. u sklopu igre, kućni trkači će moći voziti moderne i klasične automobile na poznatim stazama, a sve iz udobnosti svojih fotelja i bez ikakvih rizika. A da doživljaj bude vrhunski potrudili su se kreatori simulacije koji nastoje ubrizgati dodatnu energiju i adrenalin u ovaj žanr.

Iako do službenog lansiranja predstoji još oko pola godine, kako stvari stoje, igra je u ovome trenutku spremna uhvatiti se u koštac s Forzom i Gran Tourismom.

Zainteresirani mogu vidjeti na video isječku s YouTubea kako izgleda stvarna vožnju BMW-a na Laguna Seca stazi s lijeve strane i paralelna vožnja na simulaciji s desene. Izumu li se sponzorski detalji, doživljaj je gotovo identičan.

Grafika je iznimno realistična, no ona predstavlja samo jedan segment simulacije. Onaj drugi, puno važniji jest u kolikoj je mjeri prenesen osjećaj sa staze, a na prvi pogled u tome će biti izuzetna snaga ove simulacije. Naravno, treba još pričekati da se ona isproba u stvarnosti, ali prvi dojmovi su vrlo povoljni. Project Cars će biti dostupan od listopada ove godine za PlayStation 4, Xbox One, Nintendo WiiU, Windows i Steam OS.

(zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni