Stipendije za 57 učenika koji se obrazuju za deficitarna zanimanja

Stipendije za 57 učenika koji se obrazuju za deficitarna zanimanja

Stipendije će biti dodijeljene za zanimanja kao što su: stolar, vodoinstalater, elektroinstalater, staklar, pediker, autolakirer, strojobravar, mesar, vodoinstalater, armirač i kemijski čistač

Povjerenstvo za dodjelu stipendije Grada Zagreba za učenike koji se obrazuju za deficitarna zanimanja  sastavilo je prijedlog liste kandidata za dodjelu stipendije Grada Zagreba. Na popisu koji se može pogledati na mrežnim stranicama Grada Zagreba našlo se 57 učenika deficitarnih zanimanja. Stipendije će biti dodijeljene za zanimanja kao što su: stolar, vodoinstalater, elektroinstalater, staklar, pediker, autolakirer, strojobravar, mesar, vodoinstalater, armirač i kemijski čistač.

Natječaj za dodjelu stipendije bio je objavljen u Večernjem listu 10. listopada 2013., a o kandidatima je odlučilo Povjerenstvo za dodjelu Stipendije Grada Zagreba za učenike koji se obrazuju za deficitarna zanimanja za potrebe obrtništva u sastavu: Ivica Lovrić, Marija Halić, Ivo Tunjić, Milena Kunčić, Rozalija Filipović Baljak, Nela Jurić, Dubravko Diklić, Josip Rodin i Anto Vidović.

Svaki kandidat može podnijeti pisani prigovor na Prijedlog liste kandidata gradonačelniku Grada Zagreba u roku od 8 dana od dana objave, tj. do 19. prosinca 2013. Prigovor se dostavlja u pisanom obliku na adresu Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport, Zagreb, Ilica 25 s naznakom: “Prigovor na Prijedlog liste kandidata za dodjelu Stipendije Grada Zagreba za učenike koji se obrazuju za deficitarna zanimanja za potrebe obrtništva.” (zg-mag)