Stenjevec dobio prostor za sportaše, umjetnike i druženje umirovljenika

Stenjevec dobio prostor za sportaše, umjetnike i druženje umirovljenika

(S otvorenja prostorija Mjesnog odbora Matija Gubec)

Pročelnica Gradskog ureda za mjesnu samoupravu Renata Šimon uz prigodni program i mnoštvo uzvanika danas je otvorila novi objekt Mjesnog odbora Matija Gubec na Zagrebačkoj cesti u Stenjevcu vrijedan oko 4 milijuna kuna.

»Građani ovoga dijela grada i članovi mjesnog odbora dobili su kvalitetan prostor za sastanke, druženje, održavanje koncerata i priredbi te različitih aktivnosti koji će im podići kvalitetu života«, istaknula je pročelnica Šimon.

»Na raspolaganju je izuzetno kvalitetan prostor, a ovo je samo početak ulaganja u GČ Stenjevec koji s pravom postaje pravi grad u malome«, rekao je predsjednik Vijeća Gradske četvrti Stenjevec Željko Jeger.

Za izgradnju objekta Vijeće je izdvajalo sredstva iz Planova malih komunalnih aktivnosti od 2016. do 2019. Sadržava dvije etaže od 340 m² te je prilagođen osobama s invaliditetom. Koristit će ga stanovnici, umirovljenici, kulturno-umjetnička društva, sportski klubovi i članovi Odbora, a sastoji se od velike dvorane, četiriju ureda, dviju čajnih kuhinja i WC-e te pomoćne prostorije. (zagreb.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni