Stavros, Grdović i Zečić spremaju veliku “feštu” u Lisinskom

Stavros, Grdović i Zečić spremaju veliku “feštu” u Lisinskom

»Pozivam sve naše fanove da dođu na koncert, opuste se i zaborave na sve brige te dostojanstveno uživaju u životu«, dodao je Zečić / »Stavros, Zečić i ja smo jako dobri prijatelji, odlično funkcioniramo zajedno. Stoga pozivam sve koji su željni dobre zabave da dođu na koncert, čeka ih puno dobre glazbe i plesa«, poručio je Grdović

»Dolazimo u Lisinski zabaviti naše fanove, svi su oni zaslužili da se odmore i zaborave na probleme«, kazao je Dražen Zečić pred veliki koncert koji će Tri kralja zabave – Jasmin Stavros, Mladen Grdović i Dražen Zečić održati 7. prosinca u Lisinskom.

Tri kralja zabave poznati su i po svojim ‘dugometražnim’ koncertima koji znaju potrajati i do pet sati, a ono što sasvim sigurno mogu obećati je da će publika svih pet sati provesti s osmijehom na licu i plešući.

»Naš zajednički koncert na pravi način predstavlja hrvatsku domaću glazbu, svaki od nas ima poseban repertoar tako da je koncert Tri kralja zabave praznik za ljubitelje zabavne glazbe. Bit ćemo u svom najboljem izdanju i napraviti prave tulume, a za koncert u Lisinskom pripremili smo i jednu zajedničku točku, nešto što do sada publika nije imala prilike vidjeti, ali neću otkriti o čemu se točno radi, neka to ostane iznenađenje«, kazao je Stavros.

»Prošlost ne možemo vratiti, budućnost nam je neizvjesna, imamo samo ovaj trenutak. Stalno čekamo kad će nam se nešto dobro desiti i pod stalnim smo stresom. Zato pozivam sve naše fanove da dođu na koncert, opuste se i zaborave na sve brige te dostojanstveno uživaju u životu«, dodao je Zečić.

»Radujem se koncertu u Lisinskom, siguran sam da ćemo napraviti izvrsnu feštu. Jasmin Stavros, Dražen Zečić i ja smo jako dobri prijatelji, odlično funkcioniramo zajedno, kako u pjesmi tako i u zafrkanciji. Stoga pozivam sve koji su željni dobre zabave da dođu na koncert, čeka ih puno dobre glazbe i plesa«, poručio je Mladen Grdović.

Ulaznice po cijeni od 140/160/180/220 HRK možete kupiti na blagajni Dvorane ili www.lisinski.hr. (ZG-MAGAZIN)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni