Starta osma utrka „162 stube“

Starta osma utrka „162 stube“

Gradonačelnik Bandić pohvalio je inicijativu studenata za promicanjem zdravog načina života i poticanjem tjelesnih aktivnosti koje su, kako je istaknuo, vrlo važne za zdravlje, te najavio svoje sudjelovanje na Utrci

Uoči utrke „162 stube“, gradonačelnik Milan Bandić primio je, sa suradnicima, u Gradskoj upravi predstavnike organizatora – Sportske udruge studenata medicine, SportMEF-a i Studentskog zbora, predvođene akademikom Davorom Miličevićem, dekanom Medicinskog fakulteta.

Ovogodišnja, osma po redu Utrka, održava se 22. veljače na trasi: Mesićeva, Grškovićeva, Rockfellerova ulica, Schlosserove stube, sa startom u 12,00 sati, ispred zgrade dekanata Medicinskog fakulteta, Šalata 3b, po prvi puta u suradnji sa Zakladom Hrvatska kuća srca, a već tradicionalno pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

Gradonačelnik Bandić pohvalio je inicijativu studenata za promicanjem zdravog načina života i poticanjem tjelesnih aktivnosti koje su, kako je istaknuo, vrlo važne za zdravlje, te najavio svoje sudjelovanje na Utrci.

Dekan Miličević i predsjednica SportMEF-a Dunja Barišić zahvalili su se gradonačelniku na dugogodišnjoj suradnji i potpori projektima i akcijama na područja zdravstva iz koje je proizašla i Zaklada Hrvatska kuća srca. „U svim smjernicama za preventivu kardiovaskularnih bolesti, ali i drugih bolesti, tjelesna je aktivnost na prvom mjestu“, dodao je akademik Miličević, „stoga mi je drago da zajedno odašiljemo tu poruku u javnost zbog dobrobiti građana.“

Zainteresirani se mogu prijaviti za utrku ovdje.(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni