Start-up poduzetnici na jesen se okupljaju u Zagrebu

Start-up poduzetnici na jesen se okupljaju u Zagrebu

Stvaranjem mreže start-upova, poslovnih anđela, institucija, mentora, studenata te uspješnih poduzetnika želi se potaknuti pozitivno poduzetničko okruženje

Druga po redu start-up konferencija Zagreb Connect okupit će 11. i 12. studenog na Zagrebačkom velesajmu brojne svjetske start-up stručnjake i investitore s ciljem unaprjeđenja inovativnog potencijala regije.

Grad Zagreb u suradnji s Veleposlanstvom Države Izrael u Hrvatskoj, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Zagrebačkim velesajmom organizira veliko start-up događanje Zagreb Connect 2015. koje će omogućiti start-upovima iz Zagreba i regije da svoje poslovne ideje predstave potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i poslovnim anđelima.

Za ovu godinu organizatori najavljuju velik odaziv nacionalnih i međunarodnih start-upova iz područje razvoja visokih tehnologija, dolazak investitora iz Velike Britanije, Njemačke, Poljske, Bugarske, Izraela te bogate novčane nagrade. Stvaranjem mreže start-upova, poslovnih anđela, institucija, mentora, studenata te uspješnih poduzetnika želi se potaknuti pozitivno poduzetničko okruženje u Gradu Zagrebu.

Svi zainteresirani da kroz ovu konferenciju mogu predstaviti svoju ideju, unaprijediti poslovanje i ostvariti investiciju.

Prijave start-up timova i projekata biti će otvorene od 17. kolovoza do 5. listopada 2015. na službenim stranicama konferencije http://zagrebconnect.zagreb.hr.

Podsjetimo, prvi Zagreb Connect održan je u studenom 2014. godine na kojoj je 20 najkvalitetnijih start-upova predstavilo vlastite poslovne ideje investitorima. Konferencija je postigla izniman uspjeh okupivši preko 350 posjetitelja i sudionika programa iz Hrvatske, šire regije, zemalja članica Europske unije, SAD-a i Izraela. Nagradni fond start-up natjecanja (pitch natjecanja) iznosio je 125 tisuća kuna. Pobjedu prvog Zagreb Connecta odnio je tim Mash.Me koji je predstavio aplikaciju za snimanje videa s trodimenzionalnim likovima. (zagreb.hr/zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni