Stanovnici Utrine u redovima za pitku vodu

Stanovnici Utrine u redovima za pitku vodu

(Foto: Jučerašnji red pred cisternom za vodu u Utrini)

Unatoč objavi Zagrebačkog holdinga prema kojem je u srijedu, 9. srpnja na području Novog Zagreba normalizirana opskrba pitkom vodom te da nema prekida u isporuci, stanovnici naselja Sopot, Dugave, Sloboština, Klara i Utrina još su se jutros suočavali s nestašicom vode.

U Holdingu tvrde kako novozagrebačka naselja koja su jučer bila bez vode zbog puknuća magistralnog cjevovoda sada priključena na vodoopskrbnu mrežu te da u ovim trenucima nema prekida u isporuci. No pojašnjavaju kako su zbog tehničkih razloga moguća ograničenja u distribuciji, koja se u nekim domaćinstvima mogu odraziti slabijim tlakom.

Iako je sanirana glavnina današnjih problema, iz Holdinga su sinoć poručili da su cisterne i nadalje na terenu iz preventivnih razloga.

(zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t