“Štampar” uveo i telefonske predbilježbe za cijepljenje

“Štampar” uveo i telefonske predbilježbe za cijepljenje

Osim kod svojih obiteljskih liječnika građani zainteresirani za cijepljenje protiv COVID-19 infekcije mogu se od sada prijaviti putem internetske stranice cijepise.zdravlje.hr ili putem pozivnog centra NZJZ-a “Dr. Andrija Štampar”.

Za osobe koje se, iz različitih razloga, ne mogu same prijaviti preko internetske stranice, prijavu na internetskoj stranici umjesto njih će ispuniti operateri u Pozivnom centru na tel. br. 0800 0011.

Na raspolaganju su i dodatni brojevi Zavoda 01 46 96 315 i 01 55 63 102 na kojima će također djelatnici zaprimati prijave građana za cijepljenje.

Radno vrijeme Pozivnog centra Zavoda, vezano uz naručivanje na cijepljenje, je od ponedjeljka do petka od 8,00 do 20,00 sati.

Iz Zavoda mole da se prije naručivanja pripremi ime i prezime osobe koja se prijavljuje na cijepljenje, njen OIB (ili MBO) i datum rođenja.

Preporuka je da se građani s kroničnim bolestima prijavljuju preko svojih liječnika obiteljske medicine, koji će potvrditi njihovo zdravstveno stanje i odrediti prioritetno mjesto na listi cijepljenja. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni