Srijeda na Vranicanijevoj poljani

Srijeda na Vranicanijevoj poljani

Ovoga ljeta jednom tjedno Vranicanijeva poljana pretvara se u pravu malu oazu za ljetno osvježenje Zagrepčana, turista i svih gostiju u  gradu s primamljivim gastro-sadržajem.

Mali piknik održava se u ovom gornjogradskom parku sve do sredine mjeseca rujna, svake srijede u poslijepodnevnim satima (od 17 do 21 sat). U slučaju kiše i/ili lošeg vremena Mali piknik se odgađa, a Mali plac seli u Branimir centar.

Na Malom pikniku jednom tjedno će se predstavljati manji lokalni proizvođači, a kušanje ponuđene hrane zamišljeno je kao samoposluga u opuštenoj i ležernoj atmosferi.

Mali piknik je zgodna prigoda da se građani i gosti Zagreba pobliže upoznaju s bogatom i raznolikom gastronomskom ponudom pojedinih regija te zdravim i inovativnim načinima pripreme svježih namirnica.Bit će tu za svakoga ponešto: organski sladoled, sezonsko voće, domaća vina, voćni i povrtni kokteli, orašasti plodovi, torta od kozjeg sira…

Ukratko, u središtu ponude Malog piknika su sezonske namirnice organskog porijekla, uzgojene i proizvedene od lokalnih OPG-ova.

Zg-magazin

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni