Sportskim aktivnostima kroz zimske praznike

Sportskim aktivnostima kroz zimske praznike

Školski sportski savez grada Zagreba i ove je godine pripremio besplatne aktivnosti za učenike osnovnih i srednjih škola. Aktivnosti će od 27. 12. 2017. do 12. 1. 2018. u određenim terminima odvijati na gradskim bazenima, klizalištima, u Domu sportova i na drugim lokacijama.

Školarci će u tom razdoblju moći besplatno koristiti terene za sportove koje vole ili se okušati u nekom novom. U ponudi je 13 sportova, među kojima su: slobodno plivanje, slobodno klizanje, streljaštvo, frizbi, dvoranski hokej, squash, kuglanje, taekwondo, odbojka, obaranje ruke, bowling, mačevanje i judo.

Točan raspored aktivnosti dostupan je na mrežnoj stranici Školski sportski savez grada Zagreba: http://www.skolski-sport-zg.hr/odmorko/odmorko/zima/docs/PlakatOdmZim.pdf

Sudjelovanje u programima je besplatno uz predočenje iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za grad Zagreb. Kao identifikacijski dokument može poslužiti originalno ovjeren »Zahtjev za izradu iskaznice« Hrvatskog sportskog saveza u trajanju od 30 dana.

U sportskim aktivnostima učenici sudjeluju dragovoljno uz pristanak roditelja i na vlastitu odgovornost te nisu dodatno osigurani kod osiguravajućih društava.

Organizator poručuje da ne preuzima odgovornost za moguće ozlijede. Radnim danima osiguran je i pedagoški nadzor djece.

Program je organiziran u suradnji s Gradskim uredom za obrazovanje, kulturu i sport i Sportskim savezom Grada Zagreba. (ZG-m)

OZNAKE
Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni