Sportski objekti Grada Zagreba darivali štićenike Dječjeg doma Laduč

Sportski objekti Grada Zagreba darivali štićenike Dječjeg doma Laduč

Ustanova Upravljanje sportskim objektima obilježila je u srijedu, 6. prosinca 2017. svoj četvrti rođendan sada već tradicionalnim Danom otvorenih vrata sportskih objekata Grada Zagreba. Središnja proslava bilo je druženje građana, medija i predstavnika Ustanove na bazenskom kompleksu Svetice kojoj je nazočila i grupa štićenika Dječjeg doma Zagreb i podružnice Laduč u pratnji odgajateljica. Neki od štićenika su tom prilikom prvi puta uživali u bazenu te svladavali osnove plivačkih tehnika u čemu su im pomogle i sirene iz škole plivanja Male sirene koje su održale prezentaciju svog programa.

Pored prilike za kupanje i uživanje u bazenu štićenici Doma za djecu su od Ustanove dobili i sportske ruksake s božićnim darovima koje su im podijelili izaslanik Gradonačelnika i predstavnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport gospodin Milan Čolić te hrvatski kuglač Nikola Dragaš ujedno i predsjednik Sportskog saveza Grada Zagreba, dok je ravnatelj Ustanove Marinko Tomić djeci uručio poklon bon u iznosu od 5000 kuna.

Štićenici Doma sami će odlučiti kako će ga iskoristiti i potrošiti novac, a mogu birati između sudjelovanja u Dječjem ljetnom kampu što se provodi od sredine lipnja do kraja srpnja te Male škole plivanja i tečaja plivanja koji se provodi na svim bazenima Ustanove.

Ipak, čini se kako su ih najviše veselile aktivnosti u bazenu, druženje s maskotama Leda i malonogometnog turnira Kutija šibica te slavljenička torta i ostale pripremljene slastice. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni