Sportaši darovali Bandiću žutu majicu s potpisima

Sportaši darovali Bandiću žutu majicu s potpisima

Nakon izvrsnih rezultata u 2016., a uoči Olimpijskih igara u Riju, gradonačelnik Milan Bandić u četvrtak je u Palači Dverce primio hrvatske sportaše koji najavljuju juriš na medalje u svojim sportskim disciplinama: veslače Valenta i Martina Sinkovića i Damira Martina, atletičarke Sandru Perković i Anu Šimić te hrvatske karatašice i karataše koji su ostvarili zapažene rezultate na nedavnom Europskom prvenstvu.

Zahvalivši gradonačelniku u ime svih sportaša na dugogodišnjoj moralnoj i financijskoj potpori, Valent Sinković je istaknuo da su sportaši Zagreba zahvalni Gradu što prepoznaje njihov rad i što ih podržava. Kao zahvalu na današnjem primanju i potpori, braća Sinković su darovali gradonačelniku Bandiću jedinstvenu, potpisanu žutu majicu koju dobivaju ukupni pobjednici utrka Svjetskog kupa.

Gradonačelnik je zahvalio sportskim ambasadorima i poželio im puno sportske sreće u nadolazećim nastupima, posebno onima od kojih se očekuju odličja na najvećoj pozornici, onoj olimpijskoj u Brazilu.

Uz gradonačelnika, prijemu su prisustvovali Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport te Zdenko Antunović, glavni tajnik Sportskog saveza Grada Zagreba. (zg)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni