“Španciramo Zagrebom” – skupna izložba zagrebačkih likovnih amatera

“Španciramo Zagrebom” – skupna izložba zagrebačkih likovnih amatera

Skupna izložba likovnih amatera grada Zagreba “Španciramo Zagrebom” održat će se u Galeriji Crta Centra za kulturu i informacije Maksimir, Švarcova 18, od 08. do 22. ožujka 2023.

Izložba je dio Programa likovnog amaterizma grada Zagreba koji obilježava 20 godina svoga postojanja.

Na izložbi svoje radove izlažu likovni amateri grada Zagreba koji su članovi likovnih amaterskih Udruga s područja grada Zagreba. To su „HLD“, „ Ama Artem“, „Amaciz“, „LUA Angelico 09“ i „UŽS Plavo svjetlo“.

Program likovnog amaterizma grada Zagreba prati i pomaže u radu likovnih amatera. Kroz kalendarsku godinu organiziraju se skupne izložbe, u partnerstvu s drugim Centrima za kulturu grada Zagreba organizira i  skupne izložbe naziva „ Španciramo Zagrebom“  gdje se građanima Zagreba i njihovim gostima prezentira što likovni amateri rade, koje likovne tehnike i likovni izričaj koriste. Radove izložene na izložbi izabrao je stručni žiri.

Ove godine domaćin izložbe je Centar za kulturu i informacije Maksimir kao nositelj Programa likovnog amaterizma, a izložba se može razgledati u Švarcovoj 18, od 08. do 22. ožujka, svakim radnim danom između 9 i 20 sati. Pokrovitelj skupne izložbe je grad Zagreb. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni