SP Katar: Braća Karačić na suprotnim stranama

SP Katar: Braća Karačić na suprotnim stranama

Najjaču današnju utakmicu igra Slovenija u skupini A, protiv svjetskih prvaka Španjolaca za prvo mjesto u grupi u kojoj se još sastaju Brazil i Čile, te Katar i Bjelorusija

Naši rukometaši danas u 17 sati igraju zadnji susret na Svjetskom prvenstvu u Kataru, u skupini protiv Bosne i Hercegovine. Utakmica neće utjecati na poredak u skupni jer je već poznato da je Hrvatska na prvom mjestu, dok se Bosna najvjerojatnije vraća kući. Reprezentacija BiH u prva je četiri nastupa osvojila samo dva boda, te se nalazi na petom mjestu skupine.

No susret će svejedno biti povijesni, jer navedene reprezentacije još nisu igrale ne velikim natjecanjima. Zanimljivo je i da će braća Karačić igrati na suprotnim stranama, Igor će organizirati napad hrvatske reprezentacije, a isti posao u BiH reprezentaciji imati će njegov brat Ivan. Cijeli Mostar ponosan je na braću Karačić, te se pitaju tko još ima dva brata u istoj skupini na SP-u.

Najjaču današnju utakmicu igra Slovenija u skupini A, protiv svjetskih prvaka Španjolaca za prvo mjesto u grupi u kojoj se još sastaju Brazil i Čile, te Katar i Bjelorusija.

U grupama C i D nakon pobjede Njemačke i Poljske, remija Egipta i Švedske, rutinske pobjede u jučerašnjem večernjem terminu ostvarile su Danska protiv Rusa, Francuzi su dobili Alžirce, a senzacionalna Češka Island.

Nakon gotovo odigranog prvog kola po skupinama moguće su početne interpretacije prvenstva. Hrvatska i Španjolska su jedine ekipe s maksimalnim učinkom, iako Argentina ne ide dalje očito se radi o reprezentaciji koja se diže, što dokazuje remi s Danskom i minimalni poraz od Poljaka. (ZG-magazin / foto: Al Jazeera)