Socijalni program temelj sporazuma Bandićeve stranke s umirovljenicima

Socijalni program temelj sporazuma Bandićeve stranke s umirovljenicima

„Nismo savršeni, ali smo najbolji u onome što radimo u Zagrebu, a uskoro će tako biti i u cijeloj Hrvatskoj“, optimističan je bio Milan Bandić

Potpisan je sporazum o političkoj suradnji stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti i Stranke umirovljenika, kada je posebno istaknut socijalni program stranaka čiji su predsjednici uvjereni u pobjedu na parlamentarnim izborima.

„Gradonačelnik Bandić na čelu Zagreba pokazao se kao najviše socijalno osviještena osoba, a njegova stranka nudi najbolji socijalni program u Hrvatskoj i zato smo se odlučili na međusobnu suradnju“, kazao je predsjednik Stranke umirovljenika Lazar Grujić na današnjoj konferenciji za novinare.

Na hrvatskoj političkoj sceni potrebni su jasni i nedvosmisleni potezi koji će svima omogućiti pravo na rad i dostojanstven život od toga rada, kao i solidarnost s drugima koji trebaju pomoć, naglašeno je na konferenciji,

„Nismo savršeni, ali smo najbolji u onome što radimo u Zagrebu, a uskoro će tako biti i u cijeloj Hrvatskoj“, optimističan je bio Milan Bandić koji ne sumnja u izborni uspjeh.

Odgovarajući na pitanje novinara razmišljaju li o suradnji s braniteljima gradonačelnik je odgovorio kako branitelje ne bi trebala “svojatati” niti jedna stranka već bi oni sami trebali odlučiti koju će opciju podržati.

„Kada bi svi bili jedinstveni kao 1991. godine za deset godina bi bili poput Švicarske“, izjavio je Bandić pritom dodavši kako će na izbornim listama biti stranački i nestranački ljudi, a njihovo mjesto ovisit će isključivo o kompetencijama. (I.C.)