Snježnu kraljicu pratit će i 150 štićenika dječjih domova

Snježnu kraljicu pratit će i 150 štićenika dječjih domova

 “Ponosna sam što je ova prekrasna priča, započeta prošle godine, dobila svoj nastavak. Veselim se što će nam se štićenici nekoliko zagrebačkih dječjih domova pridružiti na utrkama i uživati u jedinstvenoj sljemenskoj atmosferi”, istaknula je Nika Fleiss

Suradnja Hrvatskog skijaškog saveza i Radija Sljeme nastavlja se i ove godine. Tako je bivša hrvatska skijašica i reprezentativka Nika Fleiss u ponedjeljak uručila ulaznice za utrke Vip Snow Queen Trophy 2014. mališanima iz doma u Nazorovoj ulici. Osim tog doma i štićenici iz SOS Dječjeg sela Hrvatska, Dječijeg doma sv. Terezije od malog Isusa i Doma za odgoj djece i mladeži Zagreb imati će priliku pratiti utrke najboljih svjetskih skijaša i skijašica 4. i 6. siječnja na Sljemenu.

Ravnateljica Dječjeg doma Zagreb, Jasna Ćurković Kelava izrazila je zahvalnost organizatorima što su nastavili s ovom hvalevrijednom akcijom i ove godine. Svoje zadovoljstvo nije krila niti Fleiss. “Ponosna sam što je ova prekrasna priča, započeta prošle godine, dobila svoj nastavak. Veselim se što će nam se štićenici nekoliko zagrebačkih dječjih domova pridružiti na utrkama i uživati u jedinstvenoj sljemenskoj atmosferi”, istaknula je Fleiss, promotorica utrka Vip Snow Queen Trophy.

Hrvatski skijaški savez će u suradnji s Hrvatskim školskim športskim savezom na sljemenske utrke dovesti i 600 učenika iz cijele Hrvatske. Cilj ove akcije je promicanje skijanja među mladima. (V. Vu.)