Smije li si čovjek spašavati život konzumacijom ekstrakta konoplje?

Smije li si čovjek spašavati život konzumacijom ekstrakta konoplje?

Prirodno pravo svakog čovjeka je da u prirodi sam sebi uzgoji ili ubere hranu, ali i lijek. To načelo je prakticirano kroz čitavu povijest čovječanstva, no u današnjem sustavu se polako dokida takva praksa

U srijedu 7. 9. 2016. na Općinskom sudu u Rijeci u 10:00 sati nastavlja se treća rasprava vezano za sudski proces u kojem se nalazim zbog uzgoja konoplje odnosno izrade i konzumacije njezinog ekstrakta kako bi si pomogao i spasio život – pri liječenju multiple skleroze na koju konoplja ima višestruko povoljno djelovanje kao i na mnoga druga zdravstvena stanja.

Kao i uvijek odvjetnik Vladimir Gredelj je na našoj strani.

Nastavlja se ludilo u beskraju izvan svakog zdravog razuma i protivno bilo kojem Ustavu. Smije li čovjek, ljudsko biće sebi pomoći da si spasi život sa konopljom, biljkom koja raste iz zemlje / Zemlje ili bilo kojom dugom biljkom? Pogotovo kada mi eminentni liječnik kaže da mi nema pomoći? Konoplja je hrana i lijek. Bez konoplje niti jedna medicina ne može nastaviti svoje napredovanje u bilo kojem smislu, a tim više što je konoplja na specifičan način u nama odnosno mi smo hodajuća konoplja i nitko od nas ne može pobjeći od nje.

Edukacija o endokanabinoidnom sustavu u nama pod hitno bi trebala već biti u osnovnim školama. Kao što znamo da imamo srce koje nikada nismo vidjeli tako imamo i endokanabinoidne receptore u nama. Dio su naše anatomije i naše tijelo ih upotrebljava kao i kanabinoide koji se proizvode u nama i na identičan način one iz konoplje. Vrlo važno!

Najvažnija dobrobit uzgoja za osobne potrebe liječenja leži u samoj aktivnosti uzgoja. Naime, oboljeli uzgajivači osjećaju pozitivne psihološke efekte i u samoj činjenici da sami sebi uzgajaju lijek. Uzgoj bilja je sam po sebi aktivnost koja ima pozitivne učinke na čovjeka, no kada bolesnici koji su često u lošoj psiho-fizičkoj kondiciji, počnu sa uzgojem biljke koja ih liječi, tada se ta aktivnost izrazito pozitivno odražava na njihovo opće stanje.

Prirodno pravo svakog čovjeka je da u prirodi sam sebi uzgoji ili ubere hranu, ali i lijek. To načelo je prakticirano kroz čitavu povijest čovječanstva, no u današnjem sustavu se polako dokida takva praksa. Svaki čovjek je jedini vlasnik svoga tijela, i kao takav ima neotuđivo prirodno pravo na izbor lijeka, način liječenja ili neliječenja.

Svako ljudsko biće ima pravo na život, pravo na izbor, pravo na samoliječenje, PRAVO NA HRANU I LIJEK u bilo kojem trenutku sa bilo čime a da pri tome ne odmogne drugom!

Konoplja je hrana i lijek – činjenica u svakom smislu.

Huanito Luksetić

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni