Sljemenski kralj i kraljica dobivaju nove krune nakon što su im se osvojene razbile

Sljemenski kralj i kraljica dobivaju nove krune nakon što su im se osvojene razbile

Kao što smo pisali, nakon muške i ženske utrke slaloma FIS Svjetskog skijaškog kupa Snow Queen Trophy koji se vozio na Sljemenu, pobjednici su ostali uskraćeni za trofej, odnosno kristalnu krunu. Najprije se kruna razbila Amerikanki Mikaeli Shiffrin, da bi se svega dan poslije, odnosno u četvrtak ista stvar dogodila i peterostrukom pobjedniku sa Sljemena, Austrijancu, Marcelu Hirscheru.

Ana Jelušić Black, koja trenutno obnaša ulogu voditeljice komunikacija iz odnosa s javnošću za Snow Queen Trophy, potvrdila nam je kako je kako se ova situacija sa Hirsherovom krunom dogodilo nakon što je direktor Hrvatskog skijaškog saveza Vedran Pavlek potapšao Hirscherova glasnogovornika kojem je nato kruna ispala iz torbe. Rekla je također kako će se potruditi da će probati riješiti ovaj problem te će natjecatelji dobiti nove krune.

Jelušić Black nas je uputila na staklarnu koja izrađuje službene trofeje za Svjetski skijaški kup – Staklarnu Rogaška kako bismo dobili informacije vezane uz isporuku novih kruna. No tamo nam se nitko nije javljao na telefon, a do objave ovog teksta iz Rogaške nismo dobili odgovor ni na službeni upit. (M. K.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni