Slijede završnice sportskih Sveučilišnih prvenstava Grada Zagreba

Slijede završnice sportskih Sveučilišnih prvenstava Grada Zagreba

Najbolje sveučilišne ekipe Zagreba odmjeriti će snage na terenima za odbojku na pijesku na Malom jezeru Jaruna. Početak natjecanja je u 9 sati. Osim odbojke na pijesku sutra će se održati i završnica Sveučilišnog prvenstva Grada Zagreba u plivanju. Početak natjecanja biti će u 12:15 sati na zagrebačkom bazenu Utrine.

Oko 50-ak zagrebačkih fakulteta tijekom cijele ove akademske godine sudjelovalo je u natjecanjima Zagrebačkog sveučilišnog športskog saveza. Studenti sa zagrebačkih fakulteta natjecali su se u 29 sportova, a ovih će se dana održati i završnice u brojnim sportovima.

Tako će se u srijedu 21. svibnja odražati Sveučilišno prvenstvo Grada Zagreba u odbojci na pijesku. Najbolje sveučilišne ekipe Zagreba odmjeriti će snage na terenima za odbojku na pijesku na Malom jezeru Jaruna. Početak natjecanja je u 9 sati. Osim odbojke na pijesku sutra će se održati i završnica Sveučilišnog prvenstva Grada Zagreba u plivanju. Početak natjecanja biti će u 12:15 sati na zagrebačkom bazenu Utrine.

Finale u futsalu, košarci, odbojci i rukometu

U petak 23. svibnja u SD Martinovka održati će se finala u futsalu, košarci, odbojci i rukometu. Prvi su na rasporedu rukometašice i rukometaši, koji će igrati finala u 9 i 10 sati. Finale u ženskoj konkurenciji su izborile studentice Kineziološkog i Pravnog fakulteta, a u muškoj konkurenciji u finalu će se boriti studenti Fakulteta strojarstva i brodogradnje i studenti Ekonomskog fakulteta. U 11 sati započinje finalna utakmica za studentice u košarci gdje će snage odmjeriti studentice Medicinskog i Filozofskog fakulteta, a u muškoj konkurenciji u finalu će igrati studenti Fakulteta elektrotehnike i računarstva i druga ekipa Ekonomskog fakulteta. U 14 sati započeti će finalna utakmica u futsalu za žene između studentica Kineziološkog i Ekonomskog fakulteta. Finale futsala u muškoj konkurenciji će igrati studenti Građevinskog fakulteta i VERN-a.

Posljednja finala u petak igrati će odbojkašice i odbojkaši. U finalu odbojke za žene igrati će  studentice Kineziološkog i Pravnog fakulteta, dok će u muškoj konkurenciji igrati studenti Fakuteta strojarstva i brodogradnje i Kineziološkog fakulteta.

(zg-magazin)