Slavlje ljubavi

Slavlje ljubavi

Tko nas tjera da baš nešto moramo kupiti, ako nećemo, možemo nešto originalno napraviti sami. Zar zagrljaj, poljubac i osmijeh ne vrijede ništa? Naprotiv vrijede najviše, ali moraju biti istinski, od srca (ako drugoj strani to nije dovoljno, nije zaslužila niti toliko)

Alisa W.

Danas je Valentinovo. Neki ga vole, neki ga mrze, osjećaj je najčešće povezan s time jesu li zaljubljeni ili nisu. Što je tu je, danas će sve biti u znaku ljubavi i ja ću slaviti i baš se veselim. Zašto bismo gunđali protiv pozitivnih događanja, fakat ljubav vrijedi slaviti. Neki kažu da im je Valentinovo svaki dan, svaka čast, a ostali slavite bar ponekad! Ako sad netko kaže da nema s kim, to sigurno nije istina. Ne mora biti zaljubljen, pa imamo oko sebe sigurno i drugih koje volimo, zašto njima to ne bi danas i rekli? Mogli bi se ugodno iznenaditi reakcijom.

Ako pak volite nešto kupiti, uživajte u tome. Ionako nam je gospodarstvo u krizi, pomognite, trošite

Nema nikoga, baš nikoga, uuupss!!! A što je s nama samima? E sad, zbilja mislim da svi barem sebe volimo i tu ima štofa…makar nerado potičem takvu egocentričnost, u krizi treba pribjeći kriznim rješenjima. Napravite nešto za sebe, guštajte u dobroj kupki, zapalite svijeće i slušajte glazbu po svom guštu. Meni zvuči sasvim privlačno, samo nemojte gundrati da je Valentinovo bezveze. Možda malo, ali pokušajte se prepustiti.

Ima još upornih, oni će reći da je to postalo previše komercijalno, prenapadno, ta srčeka po svuda, pa daj kupi, naruči, otiđi na romantični vikend… sva ta agresivna prodaja. Vjerujem da mnogima ide na živce, a opet, zašto ne? Bolje je imati dobru ponudu, nego ništa. Na kraju tko nas tjera da baš nešto moramo kupiti, ako nećemo, možemo nešto originalno napraviti sami. Zar zagrljaj, poljubac i osmijeh ne vrijede ništa? Naprotiv vrijede najviše, ali moraju biti istinski, od srca (ako drugoj strani to nije dovoljno, nije zaslužila niti toliko).

Ako pak volite nešto kupiti, uživajte u tome. Ionako nam je gospodarstvo u krizi, pomognite, trošite.

Probudite leptiriće u trbuhu uz dobru baladu i uživajte:

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni