Skupna izložba “Grupe 69”

Skupna izložba “Grupe 69”

U Centar za kulturu i informacije Maskimir (Švarcova 18) danas u 19.30 sati bit će otvorena retrospektivna izložba”Prvih pedeset godina… Grupa 69”.

Likovna udruga „Grupa 69“ u povodu 50 godina postojanja i djelovanja na likovnoj sceni grada Zagreba, kao i u Hrvatskoj, postavlja retrospektivnu izložbu biranih radova članova udruge, u prostoru galerije „Crta“ naziva “Prvih pedeset godina… Grupa 69”.

Izložba je besplatna i otvorena za javnost do 4. ožujka 2020. i možete se pogledati radnim danom Centra od 9 do 20 sati. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t