Skup bećara u Lisinskom

Skup bećara u Lisinskom

Pjevač i skladatelj Šima Jovanovac, uz brojne će poznate goste, obilježiti 50. godina glazbene karijere

Velikim koncertom 28. listopada u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pjevač i skladatelj Šima Jovanovac obilježit će 50. godina glazbene karijere, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare ispred dvorane Vatroslav Lisinski.

„Hvala ti od srca što promičeš tamburicu i prekrasnu slavonsku glazbu, ne samo Zagrebu i Hrvatskoj, nego diljem svijeta. Ti si vješt meštar u skladanju izvorne slavonske glazbe i čuvanju hrvatske tradicijske glazbe i kulture“, rekao je gradonačelnik Bandić.

„Bit će to najveći skup bećara u Zagrebu, u ovoj prekrasnoj dvorani“, naglasio je Šima Jovanovac, zahvalivši publici koja ga je pratila kroz 50 godina njegova stvaranja.

Na koncertu će, uz Šimu Jovanovca, nastupiti i Tomislav Bralić i Klapa Intrade, Krunoslav Kićo Slabinac, Najbolji hrvatski tamburaši, Cecilija, te gosti iznenađenja. (zagreb.hr/zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t