Školski praznici uz sportski program Odmorko

Školski praznici uz sportski program Odmorko

(Foto: SŠGZ)

Školski sportski savez Grada Zagreba je za učenike osnovnih i srednjih škola pripremio još jedan program besplatnih sportskih aktivnosti “Odmorko”, koje će trajati od 21. do 25. veljače 2022. godine.

Očitavanje barkoda vodi do interaktivne karta s lokacijama organiziranih aktivnosti

U sklopu “Odmorka” zagrebački školarci moći će uživati u klizanju na ŠRC-u Šalata i Velesajmu. U ponudi su plivanje i usavršavanje plivačkih tehnika na Zimskom plivalištu Mladost, streljaštvo i taekwondo u Domu sportova, kuglanje na četiri lokacije, mačevanje na Velesajmu, squash u Squash toweru i Škola preživljavanja u prirodi.

Program je zamišljen kako bi djeca bila aktivnija tijekom zimski praznika te da se ne »dosađuju u svojoj kući«, kako poručuju organizatori.

Svi koji žele sudjelovati u besplatnim sportskim aktivnostima trebaju imati iskaznicu Hrvatskog školskog sportskog saveza.

Za sudjelovanje na klizanju, plivanju i školi preživljavanja u prirodi trebat će se potrebne prijave preko mrežne Školskog sportskog saveza grada Zagreba. Prijave za Odmorko će bit će otvorene 14. veljače 2022. godine. Za ostale aktivnosti samo potrebno doći na vrijeme i mjesto označeno na plakatu dostupnom na mrežnoj stranici Saveza.

(ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni