Skijalište Sljeme organizira skijanje pod maskama

Skijalište Sljeme organizira skijanje pod maskama

(Foto: V. Tolić)

Skijalište Sljeme će u utorak 1. ožujka, u terminu noćnog skijanja, organizirati prigodno Skijanje pod maskama kako bi obilježili zadnji dan fašnika. Najbolje maskiranim skijašima bit će uručene i posebne nagrade.

O najboljim maskama u kategorijama odraslih i djece će odlučivati djelatnici Skijališta. Vlasnik najbolje maske u obje kategorije osvojit će tri dana besplatnog skijanja na Sljemenu, drugoplasirani dva, a trećeplasirani jedan dan besplatnog skijanja.

Proglašenje najbolje maske bit će održano na vrhu kod izlaza žičare – trosjed u 21.45 sati.

Noćno skijanje je na rasporedu utorkom i četvrtkom od 19 do 22 sata. Za noćno skijanje otvoreni su Crveni spust s pripadajućom žičarom Trosjed, te Bijela livada s Bijelom vučnicom.

Karta za noćno skijanje košta 70 kuna, za djecu do 15 godina 40, a za seniore iznad 65 godina 50 kuna.

S obzirom na veliki interes građana za noćnim skijanjem na Sljemenu ZET je dodatno prilagodio raspored rada žičare te će ona biti u pogonu od 9 do 21.30 sati. Tako će građanima, uz autobusnu liniju 140 (Mihaljevac – Sljeme), na raspolaganju biti i žičara, kojom iz Gračanskog dolja do vrha Sljemena mogu stići za 20-ak minuta.

Iz Ustanove upravljanje sportskim objektima napominju kako zadnja gondola s Gornje postaje mora krenuti najkasnije u 21.30 sati, sukladno dozvoli za rad. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni