Skijalište na Sljemenu ponovno otvoreno za javnost

Skijalište na Sljemenu ponovno otvoreno za javnost

Trenutna visina snijega je 19 cm. U nadolazećim danima očekuje se pretežito suho i toplije vrijeme, kiša koja se u višim predjelima može pretvoriti u snijeg, moguća je u petak navečer i tijekom subote nakon čega slijedi razvedravanje

Skijalište Sljeme ponovno je otvorilo svoje staze za građane. Staze će biti otvorene svakog dana od 9 do 16 sati. Otvorene su Staze na Crvenom spustu i Bijeloj/Činovničkoj livadi, žičara Trosjed, te Bijela vučnica.

Ipak, iz trgovačkog društva Sljeme – Medvednnica upozoravaju da će zbog održavanja FIS utrka u slalomu ”FIS Zagreb Open”, Crveni spust biti zatvoren 13. i 14. siječnja.

Cijena dnevne karte za odrasle radnim danom je 70 kn, vikendom 100, a za djecu do 15 godina 40, odnosno 50 kuna.

Trenutna visina snijega je 19 cm. U nadolazećim danima očekuje se pretežito suho i toplije vrijeme, kiša koja se u višim predjelima može pretvoriti u snijeg, moguća je u petak navečer i tijekom subote nakon čega slijedi razvedravanje.

Podsjećamo, staze su bile zatvorene zbog održavanja Svjetskog skijaškog kupa “Vip Snow Queen Trophy 2015. – Zagreb / Sljeme”  4. i 6. siječnja. Brojni posjetitelji prisustvovali su utrkama, a procjenjuje se da je muški slalom na Sljemenu pratilo oko 15 000 gledatelja. Slavio je Marcel Hirscher, odlični Filip Zubčić zauzeo je 15. mjesto, a Ivica Kostelić završio je na 18. mjestu. Pobjednica ženskog slaloma je Mikaela Shiffrin. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni