Škare-Ožbolt: Tuđman bi Filipovića naglavačke izbacio iz HDZ-a

Škare-Ožbolt: Tuđman bi Filipovića naglavačke izbacio iz HDZ-a

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare-Ožbolt oštro je odgovorila je na izjave HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Davora Filipovića kako će ona u drugom krugu podržati Tomislava Tomaševića (Zagreb je naš! i Možemo).

»Licemjerno je da HDZ i Filipović šire lažne vijesti da planiram podržati Tomaševića u drugom krugu, a upravo se HDZ nalazi s Tomaševićem, očajnički tražeći način ostanka na vlasti«, poručila je Škare-Ožolt.

Ustvrdila kako je najveći politički salto mortale HDZ-a bio je onog trenutka kad je stigla vijest da je Milan Bandić umro, »a oni zaglavili s Filipovićem, cijepljenim (u svojoj tvornici cjepiva) od politike«.

Navodi kako joj visokopozicionirani HDZ-ovci kako na Filipovića u stranci ne računaju.

»Lažno se pozivati na Franju Tuđmana ne mogu ja, nego on. Da Franjo Tuđman vidi Davora Filipovića, kako se ponašao u koaliciji s Bandićem, a sad s Jelenom Pavičić Vukičević i koliku je nepopravljivu štetu učinio Zagrebu, dižući ruku za propale i sumnjive projekte, naglavačke bi ga izbacio iz HDZ-a. Tako da mu je bolje da ne spominje Franju Tuđmana«, poručila je Škare-Ožbolt. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni