Škare Ožbolt: Tomašević jako podsjeća na Bandića

Škare Ožbolt: Tomašević jako podsjeća na Bandića

Nakon smjena u vrhu Zagrebačkog holdinga te javnog istupa bivšeg člana Uprave ZGH Ante Samodola nižu se reakcije. Danas se oglasila se i bivša kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare Ožbolt, poručivši da su niti nakon pola godine mandata Tomislav Tomašvevića već isplivale teške optužbe protiv njega i njegovih suradnika.

U svojoj objavi na Facebooku ustvrdila je da je aktualni gradonačelnik Tomašević cijelo svoje političko djelovanje temeljio na oprečnosti pokojom Milanu Bandiću, »a razlike među njima sve su bljeđe«.

»Pa dovoljno je podsjetiti samo na to da su i pok. Bandić i sada Tomašević imenovali Samodola zbog njegove vrhunske stručnosti, ali ga isto tako brzo smijenili kad im je ta stručnost počela remetiti planove. Obojica su htjeli kontrolirati djelovanje Ante Samodola u Holdingu, i obojica su ga smijenili čim su uvidjeli da ne mogu«, napisala je Škare Ožbolt.

Napominje kako Tomašević u svojim ponekim gradonačelničkim odlukama toliko podsjeća na svog prethodnika kao da mu je isti bio mentor.

»Ili bismo to mogli nazvati političkim stockholmskim sindromom Tomislava Tomaševića«, dodaje.

Ustvrdila je kako se Tomašević s obzirom na svoju popularnost »zbilja trebao ozbiljno potruditi i uspjeti “izgoriti” u tako kratkom vremenu«.

»S pokojnim Bandićem smo barem znali kojem je kumu otišla lova u džep, ovdje ne znamo ništa«, zaključila je. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni