Skandinavska Sense dijeta Suzy Wengel

Skandinavska Sense dijeta Suzy Wengel

Dijeta bez brojenja kalorija, bez tjelovježbe, bez zabranjenih namirnica i bez vraćanja kilograma. U knjizi se nalaze brojni recepti s fotografijma i plan prehrane

Od prošlog tjedna u prodaji je Egmontova nova knjiga o skandinavskoj Sense dijeti koja diljem svijeta ostvaruje nevjerojatne rezultate. Riječ je o knjizi danske autorice Suzy Wengel, koja je proizašla iz iskustva autoričine borbe s kilogramima – primijenivši vlastiti način prehrane izgubila je čak 40 kilograma. Proglašena “najjednostavnijom dijetom na svijetu”, skandinavska Sense dijeta osmišljena na znanstvenome zdravom razumu pomoći će vam da smršavite mjereći hranu šakama. Četiri šake po obroku podijeljene na bjelančevine, ugljikohidrate i povrće – usto i žlica masnoće. Bez brojenja kalorija. Bez tjelovježbe (ako ne želite). Bez zabranjenih namirnica – odabirete što vam se sviđa u lokalnom supermarketu. Bez vraćanja kilograma! U knjizi se nalaze brojni recepti s prekrasnim fotografijma i plan prehrane.

Egmont je najveći europski izdavač za djecu sa sjedištem u Danskoj. U Hrvatskoj postoji od 1994., a njihov program obuhvaća časopise i knjige poznatih svjetskih brandova – Disney, National Geographic, Barbie, Moj mali poni, Snježno kraljevstvo i mnoge druge svjetske i domaće dječje priče. Od prošle godine u Biblioteci Puls objavljuju publicistiku i beletristiku, a njihov prvijenac Danski odgoj djece bio je jedan od najprodavanijih naslova u 2018. godini.

Samo je u Danskoj prodano više od 110 000 primjeraka Skandinavske Sense dijete, a interes za knjigom i dalje ne jenjava. Posebnost ove dijete je ta što se može uklopiti u svačiji svakodnevni život. Omogućuje vam da budete siti i zadovoljni, a istovremeno se kilogrami tope. Tajna je u metodi mjerenja količine hrane vlastitom šakom prema principu četiri šake po obroku (1 bjelančevina, 1 ugljikohidrata, 1 masti i 1 vlakana). Svakoga dana pripremate tri obroka prema navedenom principu, a možete dodati i jednu do tri žlice masti. Tjelovježba nije nužna, ali sigurno ćete htjeti vježbati kad se kilogrami krenu topiti.

Autorica je također pripremila mnoštvo recepata uz popratne prekrasne fotografije i jednostavna objašnjenja koja vode kroz sve faze mršavljenja te omogućuju da dijetu prilagodite svojoj svakodnevici. Doista je riječ o najjednostavnijoj dijeti koja stvarno djeluje – nema više brojenja kalorija, namirnice se mogu nabaviti u lokalnom supermarketu, tjelovježba nije nužna i najvažnije kilogrami se neće vratiti.

Promocija Skandinavske Sense dijete i druženje sa Suzy Wengel održat će se u Hoću knjigu Megastoreu 24. 4. u 18 sati.

Cijena knjige u knjižarama je 129 kuna. (pr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni