Sinkopa je gadna stvar, naročito za žrtve!

Sinkopa je gadna stvar, naročito za žrtve!

(Foto: Ilustracija) 

Mlađahni Marin Kamenički je usmrtio dvije osobe (da ne koristim grublji izraz – ubio), a starčić Horvatinčić je to isto učinio svojevremeno. Jedan je to učinio na moru, a drugi na kopnu. Za Marina Kameničkog još se ne zna je li uopće pokrenut bilo koji proces u tom smislu da je učinio nešto što je kažnjivo po Zakonu o kaznenom postupku (ZKP), a za Horvatinčića se već gotovo sigurno pretpostavlja da nije kriv jer je imao – sinkopu. Za Horvatinčića se zna koga je usmrtio

uslijed sinkope, a za Marina Kameničkog se samo zna da su nastradale dvije žene, vjerojatno neke »nevažne« osobe.

Ono što će biti zanimljivo pratiti tijekom slijedećih dana je slijedeće:

-Hoće li mlađahni Marin biti optužen za bilo što po ZKP-u, ili će proći s kaznom za prekršaj u prometu?

-Hoće li se uzeti u obzir da nema smisla kažnjavati Marina Kameničkog za bilo što, budući da bi time štetili daljoj profesionalnoj karijeri ovoga mladog čovjeka?

-Hoće li se uzeti u obzir da mlađahni Marin nije kriv, već je kriv Grad Zagreb, jer ugrađuje rubne kamene, a bez kojih mlađahni Marin ne bi došao u za svoj život opasnu situaciju?

-Hoće li se uzeti u obzir da sinkopa ne bira žrtve, pa je i mlađahni Marin Kamenički postao žrtvom sinkope i gradskog nemara radi postavljanja rubnih kamenova, i time ugrozio svoj mladi život?

Na osnovu iskustva s funkcioniranjem našega istražno-sudskog sustava može se pretpostaviti da će možda mlađahnog Marina maltretirati, optužujući ga za nešto što nije on kriv, već je kriva SINKOPA!

No živi bili pa vidjeli.

Laslo Torma, čitatelj iz Zagreba

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni