Shiffrin i Hirscher će nove krune dobiti tek nagodinu

Shiffrin i Hirscher će nove krune dobiti tek nagodinu

»Krune za Snježnu kraljicu biti će izrađene za iduću godinu«. Tako glasi odgovor staklarne koja izrađuje službene trofeje za Svjetski skijaški kup – Staklarne Rogaška na pitanje hoće li se izraditi nove krune za skijaše i skijašice koji su razbili svoje krune netom nakon »Snježne kraljice«. Zanimalo nas je i je li stigao i službeni zahtjev za tim iz Zagreba. No na to nismo dobili odgovor.

Podsjećamo, nakon muške i ženske utrke slaloma FIS Svjetskog skijaškog kupa Snow Queen Trophy koji se početkom mjeseca vozio na Sljemenu, pobjednici su u nes(p)retnim okolnostima razbili svoje krune, a Ana Jelušić Black, iz odnosa s javnošću za Snow Queen Trophy, potvrdila nam je da će dobiti nove.

Najprije se nezgoda dogodila Amerikanki Mikaeli Shiffrin, da bi se svega dan poslije, odnosno u četvrtak ista stvar dogodila i peterostrukom pobjedniku sa Sljemena, Austrijancu, Marcelu Hirscheru.

Stoga će se ova nagrada, po svemu sudeći čekati idućih godinu dana, kada će ponovno na Sljemenu biti održan Svjetski kup i poznati kup Snježne kraljice. (M. K.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni