Seligman ukupni pobjednik Svjetskog kupa

Seligman ukupni pobjednik Svjetskog kupa

Ovu je nedjelju na natjecanju Svjetskog kupa u kolumbijskom gradu Medellinu Seligman u finalu vježbe konja s hvataljkama osvojio srebrnu medalju. Ocjenjen je s ocjenom 15,000, čime je skupio novih 25 bodova i zadržao prvo mjesto u ukupnom poretku.

Hrvatski gimnastičar Robert Seligman ukupni je pobjednik Svjetskog kupa u disciplini konja s hvataljkama. Ovu je nedjelju na natjecanju Svjetskog kupa u kolumbijskom gradu Medellinu Seligman u finalu vježbe konja s hvataljkama osvojio srebrnu medalju. Ocjenjen je s ocjenom 15,000, čime je skupio novih 25 bodova i zadržao prvo mjesto u ukupnom poretku.

Kolumbijac Johnny Munoz bio je prvi s 15,167 bodova, a treće mjesto također je osvojio domaći gimnastičar Jorge Giraldo, koji je ocjenjen s 14,800 bodova.

Hrvatska predstavnica Ana Đerek je u finalu preskoka bila druga, čime je potvrdila i drugo mjesto u ukupnom poretku. Ema Kojić, druga naša predstavnica,bila je sedma.

Odlične rezultate za našu gimnastiku ove su godine već ranije potvrdili Tomislav Marković i Marijo Možnik, koji su ukupni pobjednici Svjetskog kupa. Marković na parteru, a Možnik na preči.

(zg-magazin)