Segway City Tour Zagreb u Kući slavnih

Segway City Tour Zagreb u Kući slavnih

Prema komentarima posjetitelja, Segway City Tour Zagreb pohvaljena je kao odlično iskustvo, vrhunska zabava, najbolje provedeno vrijeme, nešto što se mora probati u Zagrebu

Jedan od najpoznatijih turističkih portala TripAdvisor (www.tripadvisor.com) ovih je dana uvrstio u svoju Kuću slavnih (Hall of Fame) uslugu Segway City Tour Zagreb, koja već 9. godinu za redom oduševljava mnogobrojne zagrebačke posjetitelje i Zagrepčane te je ocijenjena ponajboljim ocjenama na ovom portalu.

Naime, kako je ovo je peta godina za redom da je Segway City Tour Zagreb osvojila prizanje TripAdvisor Certificate of Excellence, spomenuti portal dodijelio je usluzi i dodatno priznanje kao jednoj od 10 % najuspješnijih usluga na svijetu koje konstantno dobivaju visoke ocjene korisnika portala TripAdvisor.

Prema komentarima posjetitelja, Segway City Tour Zagreb pohvaljena je kao odlično iskustvo, vrhunska zabava, najbolje provedeno vrijeme, „a must do“ u Zagrebu, i sl., što defintivno potvrđuje status vodeće zagrebačke atrakcije. Segway City Tour Zagreb, nudi nekoliko mogućnosti vožnje gradom u trajanju od 50 minuta do čak 135 minuta te svima pruža jedinstveno Segway iskustvo.

Podsjećamo, usluga Segway City Tour Zagreb, predstavljena je 2007. godine i u samo nekoliko mjeseci postala je vodeća zagrebačka atrakcija. Naime, uvođenjem ove usluge, svima je omogućeno da vožnjom kroz naš glavni grad, savladaju tehniku upravljanja Segway osobnim transporterom i na taj način dožive ovo jedinstveno i nesvakidašnje iskustvo. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni