Sedma knjiga prof. Uvodić Vranić: „Neizgovorena pitanja i odgovori“

Sedma knjiga prof. Uvodić Vranić: „Neizgovorena pitanja i odgovori“

Laskanje, manipuliranje, kritiziranje, nezaposlenost, odnosi u obitelji samo su neke od tema kojima se psihologinja bavi

»Neizgovorena pitanja i odgovori«, sedma je knjiga ugledne profesorice psihologije Ljubice Uvodić Vranić koja je nedavno ugledala svjetlo dana. Riječ je o psihološkoj literaturi koja je »prevedena« na jezik ljudi kojima psihologija nije struka. Laskanje, manipuliranje, kritiziranje, nezaposlenost, odnosi u obitelji samo su neke od tema kojima se psihologinja bavi. »Nema pravog odgovora bez pravog pitanja, a tako ni promjena«, kaže ona dodajući kako je knjigu posvetila klijentici Diani koja ju je razumjela i u odaslanom joj pismu u srpnju ove godine uputila »neke lipe riči«.

Slovensko izdanje knjige
Slovensko izdanje knjige

Diana je u knjigama psihologinje iznašla svoju snagu i posebno se zbog toga zahvalila profesorici koja joj je na kraju knjigu i posvetila. Psihološko su štivo recenzirale Rea Fulgosi Masnjak i Ivana Bulić a urednica je Sandra Mlakar. Čitajući ulomke iz knjige promociju je nastupom oplemenio i glumac Boris Svrtan. Prof. Uvodić Vranić posebno ističe kako je Zagrepčanima svoje djelo željela predstavit u prostorima HAK-a gdje je nesmetan prilaz osobama s invaliditetom ponajprije onima u invalidskim kolicima. Njezina će se buduća djela kaže ona i nadalje predstavljati u takvim prostorima. (S. K.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni