“SDP treba predsjednika koji će vratiti izgubljeno povjerenje ljevice”

“SDP treba predsjednika koji će vratiti izgubljeno povjerenje ljevice”

Bernardić: SDP-u treba čelnik koji će u četiri godine poderati 25 pari cipela i provesti ih na terenu

Predsjednika zagrebačke organizacije SDP-a Davora Bernardića novinari su danas u Staroj gradskoj vijećnici upitali koga će podržati na unutarstranačkim izborima.

»Ja prije svega dobro poznajem SDP. Volim SDP i poštujem statut SDP-a i ne pada mi napamet prije otvaranja unutarstranačkog procesa govoriti o unutarstranačkim izborima. To nije ozbiljno ni korektno. Ali reći ću da SDP treba izabrati budućnost, mora se okrenuti budućnosti i vraćanju povjerenja građana. Predsjednik SDP-a mora biti osoba koja dobro poznaje stranku i ljude, koja će u slijedećih četiri godine poderati 25 pari cipela i provesti ih na terenu i onaj koji će vratiti izgubljeno povjerenje ljevici u Hrvatskoj. To su sve karakteristike koje mora imati budući predsjednik SDP-a«, odgovorio je Davor Bernardić.

Na pitanje je li možda bivši ministar pravosuđa Orsat Miljenić budućnost odgovorio je: »SDP ga slabo poznaje, on je bio nestranački ministar«, a na pitanje ima li on (Bernardić) osobno ambicije »poderati 25 pari cipela«, odvratio je da će vrlo jasno svoj stav o tome reći nakon objave unutarstranačkog processa u SDP-u. (B. J.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni