SDP traži partnere u gradskim četvrtima i vijećima mjesnih odbora

SDP traži partnere u gradskim četvrtima i vijećima mjesnih odbora

Zagrebački SDP na 40. sjednici predsjedništva održanoj u srijedu jednoglasno je donesen politički stav o pregovorima i sklapanju koalicija sa potencijalnim partnerima. Riječ je, kako kažu  pregovorima i sklapanju koalicija u vijećima gradske četvrti i vijećima mjesnih odbora. Riječ je o listama Sandre Švaljek bez Konzervativne stranke, Zagreb je naš, Živi zid, Most te drugim nezavisnim listama.

O ovoj temi kontaktirali smo Sandru Švaljek. Ona nam je ukratko poručila kako je bez komentara budući trenutno nije dobila nikakvu službenu obavijest o ovoj temi. Od drugih stranaka, kontaktirali smo i listu Zagreb je naš, no poručeno nam je kako nam odgovor ne možemo dobiti odgovor, dok se  o tome konzultiraju unutar platforme. (M. K.)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t