SDP-ova humanitarna akcija “Omiljeni cvijet Ane Rukavine”

SDP-ova humanitarna akcija “Omiljeni cvijet Ane Rukavine”

Socijaldemokratski forum žena SDP-a (SDFŽ SDP) u subotu, 6. travnja 2019. u više od 100 gradova i općina, na više od 100 lokacija, organizira tradicionalnu humanitarnu akciju „Omiljeni cvijet Ane Rukavine“. Članice Socijaldemokratskog foruma žena prodajom tulipana, omiljena Anina cvijeta, prikupljat će novčane donacije za Zakladu Ana Rukavina.

U subotu, 6. travnja 2019. s početkom u 9:00 sati, akcija će se, u Zagrebu, održati na devet lokacija – Trg bana Josipa Jelačića, Trešnjevački plac, Utrine – plac, Tržnica Kvaternikov trg – sjeverni ulaz, Tržnica Dubrava, Okretište tramvaja Črnomerec, Okretište tramvaja Mihaljevac, Tržnica Sesvete i Tržnica Gajnice.

Podršku akciji će svojim dolaskom, na Trg bana Josipa Jelačića, iskazati i gđa Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade, kao i predsjednica SDFŽ SDP Hrvatske Maja Sporiš. Predviđeno vrijeme dolaska gđe Marije Rukavine je 10:30 sati.

Akcija se odvija devetu godinu zaredom, a cilj joj je poduprijeti Zakladu Ana Rukavina i aktivnosti kojima doprinosi razvoju Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica i radu Banke krvi iz pupkovine Ana Rukavina, kao i promicanju i poticanju mladih stručnjakinja i stručnjaka u području hematologije i drugih srodnih specijalizacija. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni