SDP o istupanju svojih članova

SDP o istupanju svojih članova

SDP je demokratska stranka u koju se nitko nije učlanjivao pod prisilom. To se posebno odnosi na 7.000 članova zagrebačkog SDP-a. No, s vremenom se ipak ispostavi da je nekima privatni interes bio ispred interesa građana koji su im dali svoje povjerenje i zbog kojih u SDP-u i djeluju

“SDP je demokratska stranka u koju se nitko nije učlanjivao pod prisilom. To se posebno odnosi na 7.000 članova zagrebačkog SDP-a. No, s vremenom se ipak ispostavi da je nekima privatni interes bio ispred interesa građana koji su im dali svoje povjerenje i zbog kojih u SDP-u i djeluju. Bilo bi pošteno da su smogli hrabrosti to javno reći prije izbora 19. svibnja. Krađa ili kupovina mandata te političko uhljebljavanje su model po kojem ne bi smjela funkcionirati niti jedna stranka, neovisna politička opcija a posebno ne grad Zagreb ”, komentirao je predsjednik gradske organizacije SDP-a Zagreb Davor Bernardić jučerašnju najavu vodstva Mjesne organizacije SDP-a Brezovica o istupanju članova iz SDP-a, dva dana uoči drugog kruga lokalnih izbora.

Dodao je i kako je ovdje riječ o vrlo maloj, usamljenoj skupini ljudi koji su stranci okrenuli leđa u samoj završnici izborne kampanje.

Bernardić je još jednom ponovio kako su ovi loklani izbori iznimno važni jer su prilika za promjenu modela vladanja u Zagrebu te je pozvao birače da u nedjelju, 2. lipnja 2013. godine u što većem broju izađu na birališta i svoj glas daju kandidatu za gradonačelnika Rajku Ostojiću. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni