SDP: Naplata parkiranja u cijelom gradu je novi “porez” za Zagrepčane

SDP: Naplata parkiranja u cijelom gradu je novi “porez” za Zagrepčane

Klub gradskih zastupnika SDP-a traži od gradonačelnika da odustane od jednostrane namjere naplate parkiranja na području cijelog Zagreba i da se o tome provede šira javna rasprava kako bi se pronašlo najbolje rješenje za građane

Klub gradskih zastupnika SDP-a oštro je osudio najavu gradonačelnika Milana Bandića o uvođenju naplate parkiranja na cijelom području Zagreba. Takav će se prijedlog naći na današnjem radnom sastanku gradonačelnika i uprave Zagrebačkog holdinga s predsjednicima gradskih četvrti i mjesnih odbora.

SDP-ovci smatraju da je to još jedan nepotreban »porez« koji će Zagrepčani plaćati »radi nesposobnosti Gradske uprave i gradonačelnika Bandića koji nije u stanju riješiti nagomilane probleme u prometu Grada Zagreba«.

Predsjednik Kluba gradskih zastupnika SDP-a Zvane Brumnić ustvrdio je kako je sada već svima jasno da je iz Proračuna Grada Zagreba nemoguće podmiriti troškove za »žetončiće« i druge »financijske akrobacije« gradonačelnika u Zagrebu, izvan njega pa i izvan granica Republike Hrvatske.

Brumnić je Gradsku upravu na čelu s Milanom Bandićem prozvao nesposobnom za promišljanje i strateško rješavanje problema u Zagrebu, pa tako i problema prometa u mirovanju.

Stoga Klub gradskih zastupnika SDP-a traži od gradonačelnika Bandića da odustane od jednostrane namjere naplate parkiranja na području cijelog Zagreba i da se o tome provede šira javna rasprava kako bi se pronašlo najbolje rješenje za građane. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni