Sanjkaška nedjelja na Plešivici

Sanjkaška nedjelja na Plešivici

Sanjkaški klub plešivica 1907 sa svojim članovima, entuzijastima, pokroviteljima, suorganizatorima i vinarima u nedjelju, 18. veljače organizira natjecanje u sanjkanju na prirodnim stazama – Sanjkaški kup Plešivica 2018. Svi zainteresirani mogu se uljučiti-

Organizator i ove godine priprema hranu i obilje kuhanog vina po starom »doniraj za šalicu šalicu i pij koliko možeš«, zabavni program tokom cijelog dana uz Davora Dretara Dreleta te druženje u večernjim satima u starom crkvenom podrumu uz Tamburaški sastav »Gazde«.

Za sudjelovanje u natjecanju se ne plaća kotizacija. Dopuštena su sva moguća vlastita sanjkaška vlastita sredstva, osim profesionalni sanjki. Spomenimo da se u Sanjkaški kup na Plešivici uključuju čak i natjecatelji u dobi između 70 do 80 godina. Organizatori obećavaju da će staza biti vrhunski pripremljena.

Svi mali sudionici do 7 godina starosti dobit će medalju za sudjelovanje.

Inače, natjecanjanja u sanjkanju na prirodnim stazama na legedarnoj stazi Kamenice održavaju se još od davne 1907. godine Kroz više od sto godina tradicije sanjkanja, Plešivicu je posjetilo mnogo ljubitelja sanjkanja i snježni radosti.

Program događanja:

· 12:00 – svečano otvorenje

· 12:30 – prijavljivanje natjecatelja

· 13:00 – natjecanje djece do 7 godina

· 14:00 – natjecanje djevojčice do 15 godina

· 14:30 – natjecanje dječaci do 15 godina

· 15:00 – natjecanje dame

· 15:30 – natjecanje gospoda

· 17:00 – zabavni program uz TS „GAZDE“

(zg-magazin)