Sanirana oštećenja na bazenskom kompleksu Svetice

Sanirana oštećenja na bazenskom kompleksu Svetice

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u ponedjeljak je sa suradnicima obišao bazenski kompleks Sportsko-rekreacijskog centra Svetice nakon sanacije manjih oštećenja pretrpljenih u potresu i redovnog godišnjeg servisa.

»Iznimno je zahtjevan proces održavanja i kontrole ovog golemog sportskog objekta, u kojem radom i brigom njegovi djelatnici čine sve kako bi posjetiteljima omogućili ugodan i siguran boravak«, rekao je gradonačelnik.

Također je naglasio kako karte radnim danima i vikendom za umirovljenike i djecu iznose 10 kuna, dok za odrasle korisnice i korisnike karta iznosi 20 kuna.

Na bazenu će se svakodnevno održavati i obuke plivanja, a sve pod budnim okom spasioca. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t