Sandra Perković postavila novi rekord Hanžeka

Sandra Perković postavila novi rekord Hanžeka

Na Memorijalu je Andrea Ivančević osvojila treće mjesto u utrci na 100 metara s preponama, dok je Ana Šimić u skoku u vis osvojila drugo mjesto

Sandra Perković na sinoćnjem je 65. Hanžekovićevom memorijalu uvjerljivo osvojila prvo mjesto, a dva puta je i popravljala rekord mitinga koji sada iznosi 69.88.

„Puno mi znači ova pobjeda jer je ozračje na mitingu bilo sjajno kao i svih ovih godina,” kazala je Perković koja je pobijedila s rezultatom boljim od Kubanke Denije Caballero koja je u Pekingu pobijedila bacivši disk 69,28 m.

Sljedeći nastup naše atletičarke je završnica Dijamantne lige u Bruxellesu. „Ostavila sam nešto i za Bruxelles. Želim i tamo pokazati kako je Peking bio loš dan,” poručila je Perković.

Drugo mjesto je osvojila Njemica Julia Fischer s rezultatom 63,16 m, a treća njezina sunarodnjakinja Nadine Muller s rezultatom 61,85 m.

Na Hanžeku je Andrea Ivančević osvojila treće mjesto u utrci na 100 metara s preponama, dok je Ana Šimić u skoku u vis osvojila drugo mjesto iza svjetske prvakinje iz Pekinga Kuchine koja je preskočila dva metra za pobjedu.

U najneizvjesnijoj utrci natjecanja, 100 metara muškaraca, uvjerljivo je pobijedio Asafa Powell, ali ipak nije uspio oboriti rekord mitinga. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni