Sandra Perković i Josip Pavić najbolji su sportaši Zagreba

Perković i Pavić najbolji su nagrađeni kao najbolji sportaši Grada Zagreba temeljem ostvarenih rezultata, odnosno zlatnih olimpijskih medalja

Bacačica Sandra Perković i vaterpolski vratar Josip Pavić sinoć su dobili nagrade Zagrebačkog športskog saveza kao najbolji sportaši Grada Zagreba u 2012. godini. Sportašima i zaslužnim sportskim djelatnicima nagrade su uručene na svečanosti u Koncertnoj Dvorani Vatroslava Lisinskog.

Perković i Pavić najbolji su nagrađeni kao najbolji sportaši Grada Zagreba temeljem ostvarenih rezultata, odnosno zlatnih olimpijskih medalja. Sandra je na OI-ju u Londonu bila najbolja u bacanju diska, a Pavić je bio odličan („zlatni“) vratar zlatne vaterpolske momčadi.

Za najbolju momčad godine proglašen je četverac na pariće, srebrni s OI-ja u Londonu, a kod žena Kuglački klub Zagreb.

Priznanja za najbolje trenere godine dobili su Sandrin trener Ivan Ivančić, trener olimpijskog četverca Nikola Bralić i Ante Kostelić, otac i trener najboljeg hrvatskog skijaša. (zg-mag)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t