Sanacije tramvajske pruge na Ilici i radovi na Svetom Duhu

Sanacije tramvajske pruge na Ilici i radovi na Svetom Duhu

(Foto: Ilustracija)

Zbog sanacije sjevernog tramvajskog kolosijeka na Ilici na dijelu od Vukasovićeve ulice do ulice Sveti Duh, od ponedjeljka 1. lipnja od 8 sati do subote 20. lipnja do 6 sati, uspostavit će se privremena regulacija prometa, u noćnim satima od 21 do 6 sati zauzimat će se sjeverni kolosijek i jedan prometni trak, a promet u smjeru zapada će se promet odvijati jednim prometnim trakom. U preostalom vremenu bit će zauzet samo sjeverni prometni trak tj. sjeverni kolosijek, a promet u smjeru zapada odvijati će se po preostalom slobodnom dijelu kolnika.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Zbog sanacije vodoopskrbnog cjevovoda, ulica Sv. Duh u zoni kružnog toka sa ulicom Kuniščak u smjeru juga, od subote 30. svibnja od 7,30 sati do ponedjeljka 1. lipnja do 4 sati bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će:

  • Sv. Duh – Krčelićeva – Črnomerec – Ilica – Zagrebačka cesta – Prilaz b. Filipovića – Selska cesta – Sv. Duh.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Iz Gradskog ureda za mjesnu samoupravu sugrađane upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te mole za strpljenje i razumijevanje. (ZG-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t