Sanacija sustava oborinske odvodnje u Prigorskoj ulici

Sanacija sustava oborinske odvodnje u Prigorskoj ulici

Gradonačelnik Milan Bandić jutros je sa suradnicima obišao Prigorsku ulicu gdje su započeli radovi na izgradnji autobusnih stajališta i pješačkog nogostupa s oborinskom odvodnjom u naselju Prekvršje.

Radovi će se izvoditi u tri faze. »Prva faza uključuje rad na oborinskoj odvodnji, druga obuhvaća izgradnju nogostupa, a finalna faza uključuje izgradnju autobusnog stajališta s natkrivenim prostorom«, kazao je gradonačelnik.

Rekonstrukciju infrastrukture financira Vijeće Gradske četvrti Sesvete, a vrijednost radova je oko 2 milijuna kuna, rekao je predsjednik VGČ Sesvete Stjepan Kezerić. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t