Sanacija derutnih dječjih i sportskih igrališta

Sanacija derutnih dječjih i sportskih igrališta

Riječ je o minimalnim sredstvima i zahvatima kao što su postavljanje koševa za košarku, te uređenje klupica i ograda

U sljedećih mjesec dana sanirat će se dječja i sportska igrališta koja su u lošem i neurednom stanju, zaključeno je na današnjem sastanku gradonačelnika Milana Bandića s ravnateljima dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola, učeničkih domova, te predstavnika vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora grada Zagreba.

„Sa željom da učinimo djeci grada Zagreba ugodniji boravak na otvorenim prostorima pozvali smo ravnatelje dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola, učeničkih domova, te predsjednike mjesnih odbora da uredimo dječja i školska sportska igrališta“, izjavio je gradonačelnik.

Također je dodao kako škole, vrtići i mjesni odbori imaju sredstva na svojim računima za manja uređenja: „Riječ je o minimalnim sredstvima i zahvatima kao što su postavljanje koševa za košarku, uređenje klupica, ograde i slično, a rezultati će puno značiti djeci i mladima. Ne bih išao u ovaj projekt i privolio ih da to rade da nema za to osiguranog novca“.

Na sastanku je održana prezentacija s dobrim i lošim primjerima kako bi se upozorilo na nedostatke i njihovo otklanjanje. (zagreb.hr/zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni