Samoborski kup u preponskom jahanju

Samoborski kup u preponskom jahanju

Atraktivan Kup Grada Samobora u preponskom jahanju održava se od četvrtka 6. 9. do nedjelje 9. 9. na Etno farmi Mirnovec. Natječe se više od 200 jahača iz Austrije, Italije, Njemačke, Mađarske, Slovenije, Srbije, Hrvatske i drugih zemalja. Utakmice sva četiri dana turnira su na rasporedu već od 8 sati.

Jedan od najljepših sportova u samoj blizini Zagreba ove godine dovodi mnoga poznata imena u konjičkom sportu. Naime, na turniru sudjeluju svi hrvatski reprezentativci od seniora (Andro Hrgović, Filip Rožmarić, Janka Kraševec, Denis Gugić) te juniori (Josipa Koletić, Eva Golubiček, Josip Gugić, Dunja Alđamal) te od kadeta (Lea Djelmić, Kim Vukadin, Nuša Olajoš, Sara Makar).

U subotu je od 20 sati na programu veseli western party za sve sudionike i posjetitelje, a preko dana od 14 sati su jače utakmice.

Osim u sportu, prekrasnim životinjama i prirodi, posjetitelji će moći uživati i u popratnim sadržajima na prostranom imanju uređenom u eko – etno stilu: kušati tradicionalna jela, razgledavati stare drvene kuće koje odišu tradicionalnim uređenjem, kušati i kupiti domaće proizvode od aronije te moći uživati u šetnjama na konju (za male i velike), a organizatori su još dodatno osigurali i dječji poligon na napuhavanje.

Ulaz je slobodan.

 Više na: https://www.facebook.com/events/2103062943343397/

(ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni