Samoborski fašnik u Zagrebu

Samoborski fašnik u Zagrebu

Samoborski fašnik na jedan dan zamjenit će samoborsku pozornicu onom zagrebačkom. U četvrtak, 4. veljače u 18 sati, tradicionalni fašnički likovi Princ Fašnik, Sraka, Sudec i Fiškal pozvat će posjetitelje Arena Centra na ovogodišnje jubilarno 190. izdanje Samoborskog fašnika, koje traje sve do 9. veljače. Dijelit će se i tradicionalne fašničke krafne, a sve će proteći i u znaku plesa uz Plesni klub Bailatino iz Samobora.

Naravno, druženje u Arena Centru obilježit će prepoznatljiv satirično-šaljiv stil kojim će Princ Fašnik, Sraka, Fiškal i Sudec zabavljati posjetitelje kada će fašnička povorka prolaziti centrom.

Gostovanje Samoborskog fašnika uvod je u veseli Maskenbal u Arena Centru, koji će se održati u subotu, 6. veljače, od 10 do 13 i od 16 do 19 sati. Više na www.arenacentar.hr. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t