Sajam namještaja i unutarnjeg uređenja na Velesajmu

Sajam namještaja i unutarnjeg uređenja na Velesajmu

Na ovogodišnjoj Ambienti održat će se niz stručnih skupova koje Velesajam organizira u suradnji sa Šumarskim fakultetom, Hrvatskim šumama, Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskim drvnim klasterom

Na Zagrebačkom velesajmu od 14. do 18. listopada održat će se 42. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije – Ambienta.

Ambienta objedinjuje četiri osnovne tematske cjeline – industriju, dizajn, outlet te vrt plus, novi segment unutar sajma namijenjen programu dizajna i uređenja vrta.

Atraktivan međunarodni sajam regionalni je lider u ovom dijelu Europe, sajam s karakterom poslovne perfekcije, pozicioniran kao središnje mjesto okupljanja cjelokupne ponude i potražnje, proizvođača, trgovaca, poslovnih ljudi i stručnjaka za područje namještaja i prateće industrije, naglašeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Na ovogodišnjoj Ambienti održat će se niz stručnih skupova koje Velesajam organizira u suradnji sa Šumarskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskim šumama, Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskim drvnim klasterom.

“Hrvatske šume kontinuirano su prisutne na Ambienti već dugi niz godina i dajemo joj punu podršku zato što želimo moćan domaći sajam namještaja i unutarnjeg uređenja i želimo snažno podržati domaću proizvodnju namještaja i ostalih proizvoda od drva, kako bi se što više dodane vrijednosti stvaralo i proizvodilo u Hrvatskoj. Svojim partnerima iz drvno-prerađivačke branše već duže od desetljeća, preciznije još od 2002. godine, osiguravamo i dobru startnu poziciju među konkurencijom, s obzirom da već godinama posjedujemo prestižni FSC certifikat za odgovorno gospodarenje šumama prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim kriterijima”, kazala je Ana Juričić Musa, glasnogovornica Hrvatskih šuma, pritom dodavši kako se u Hrvatskoj šumama gospodari već tijekom 250 godina duge tradicije šumarstva.

Sastavni dio sajma su i svakodnevne atrakcije za posjetitelje, te dodjela priznanja izlagačima i dodjela prestižne nagrade za kvalitetu za najuspješnije oblikovanje i tehnološki izrađene proizvode – MOBIL OPTIMUM i dodjela Nagrade za najbolji dizajn Da!. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni